Antioxidáns hatás a szabadgyökök, retinol, lipidek és A-vitamin tekintetében.
A E-vitamin, más néven tokoferol, létfontosságú az egészségünk szempontjából. Ez egy zsírban oldódó vitamin, ami azt jelenti, hogy zsírokban és olajokban oldódik. Különböző élelmiszerekben megtalálható, de kiegészítő formában is elérhető. A zsírban oldódó vitamin jelentése, hogy a szervezet a szükség szerint tárolja és felhasználja. Fontos megjegyezni, hogy a "E-vitamin" kifejezés 8 különböző vegyületet ír le, amelyeket tokoferoloknak neveznek, és az alfa-tokoferol a legaktívabb formája az emberben.
A E-vitamin számos szerepet tölt be a testünkben és számos előnye van. Antioxidánsként működik a szabadgyökök, a retinol, a lipidek és az A-vitamin tekintetében.
A E-vitamin antioxidáns. Az emberi testre gyakorolt hatását az antioxidánsként történő működése és a szabadgyökök eltávolítása révén segíti. Megvédi a sejtes lipidek integritását, és szakemberek szerint védelmet nyújt a retinolnak (az A-vitamin táplálkozási formájának) az oxidatív károsodástól.
Összetevők: Növényi olaj (napraforgó), D-alfa-tokoferol, Zselatin (kapszula (marha)), nedvesítőszer (glicerin), víz.
Használati utasítás: Naponta 1 kapszula.
NUTRITIONAL VALUES |
Per Serving |
|
1 CAP |
Vitamin E |
134 mg |