Nincs termék a bevásárlókosárba.
A konjugált linolsavak (CLA) a kétszeresen telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak, és nagyon népszerűek az atléták körében, különösen a fehérjén alapuló diétával összefüggésben.
A telített zsírsavak helyettesítése többszörösen telítetlen zsírsavakkal (CLA) segít a normál koleszterinszint fenntartásában a vérben. Azonban a CLA kiegészítés általános hatásai nagymértékben függnek az étkezési szokásaitól és a kiegészítő kiegészítők (fehérje, BCAA-k, egyéb zsírégetők) használatától.
Általában a magas zsír- és szénhidráttartalmú diéta csökkenti a CLA funkcionalitását, míg a magas fehérjetartalmú diéta, amely gazdag az omega-3 zsírsavakban, növelheti azt. Általában mind az összes alapvető szubsztrát mennyiségét, mind pedig az egyéni edzési vagy diétás célokhoz igazítsa, és elsősorban a fehérjét szállítsa folyamatosan az egész nap folyamán.